Anställ personal

Att anställa personal tar tid. Låt oss hjälpa dig med att ta fram personal som passar dina behov, så får du tid åt kärnverksamheten.

Rasendo - Arbetsgivare

Vi vet att rekrytering kan vara en tidskrävande och utmanande process för många företag. Det är där Rasendo kommer in i bilden. Vi är experter på att hitta rätt person för rätt jobb och hjälper våra kunder med delar eller hela rekryteringsuppdrag.

Med vårt beprövade tillvägagångssätt och djupa förståelse för olika branscher och marknader, kan vi hitta kandidater som passar perfekt för dina behov. Vi använder de senaste rekryteringsverktygen och metoderna för att säkerställa att vi hittar de mest lämpade kandidaterna på marknaden.

Vi tror på en personlig och nära relation med våra kunder och är engagerade i att leverera en sömlös rekryteringsupplevelse. Vi arbetar med både små och stora företag i olika branscher och har hjälpt många av dem att hitta sin drömkandidat.

Fyll i formuläret nedanför så kontaktar vi dig inom kort. Låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta kandidaten för din organisation.

Behöver du en praktikant?

Med rätt förutsättningar kan en praktikant bli en värdefull förstärkning i ditt företag.

Det är en möjlighet att lära upp någon inför en framtida anställning. Du kan ta emot en praktikant om du är en privat eller offentlig arbetsgivare.

Det är viktigt att du kan erbjuda praktikanten en handledare eller mentor under praktikperioden. Vi hjälper dig att hitta rätt person utifrån dina behov. Praktikanten är försäkrad via Arbetsförmedlingen.

Vi sköter kontakt och pappersarbete med Arbetsförmedlingen.

Kontakta Rasendo om du är intresserad av att ta emot en praktikant!

Behöver du anställa personal?

Att anställa personal tar tid och kostar pengar. Låt oss hjälpa dig med att ta fram personal som passar dina behov, så får du tid åt kärnverksamheten.

Vi hjälper dig med en effektiv lösning, både ur tids- och kostnadsperspektiv. Vi hjälper dig att hitta rätt person bland alla våra arbetssökande.

Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig!